Kittens

Op 1 juni is na een dracht van 68 dagen Bibi in en rap tempo via de natuurlijke weg bevallen van maar liefst 5 hele mooie kittens  Nadat de kittens overschakelden naar vaste voeding ging het mis en hebben we helaas 2 mooie dames moeten laten gaan. Afgelopen jaar is onze jongte zoon uitgevlogen, heb altijd gezegd dat als ze op zichzelf gingen wonen ze 2 katten mochten uitzoeken. Patrick heeft al vanaf het begin intens contact met Bibi en ze zal later dit jaar met Charon gaan verhuizen. We houden dus een dame uit deze combinatie aan die het stokje van haar moeder hopenlijk gaat over nemen. Voorlopig staan dan ook alle dames in optie tot na de eerste check van de dierenarts. Het thema wat de kittens hebben meegekregen is bloemen, alle namen hebben iets te maken met dit thema. De kittens hebben ieder een eigen pagina waar diverse foto’s te zien zijn die al eerder gemaakt zijn.

Uran Kaprysowo*PL
Allegiancelove Beautiful Bibi*RU

Naam: Lotus van Droomwereld
Roepnaam:  Lotus
Geslacht: poes
Kleur: blue silver tortie tabby blotched (gs 22)
Kenmerken: 
Status: ik blijf!
Meer foto’s

Naam: Daisy van Droomwereld
Roepnaam: Daisy
Geslacht: poes
Kleur: black tortie silver tabby blotched (fs 22)
Kenmerken: vocaal
Status: beschikbaar
Meer foto’s

Naam: Fleur van Droomwereld
Roepnaam: Fleur
Geslacht: poes
Kleur: blue tortie silver white (gs 09)
Kenmerken: vocaal
Status: besproken
Meer foto’s

Totaal onverwachts en zeker nog niet gepland is Caitlinn op 5 juni 2019 via de natuurlijke weg bevallen van een gezonde dame. Caitlinn is met nog 3 andere dames uit logeren geweest ter verkoming dat ze gedekt zou gaan worden. Het blijkt wel dat de natuur andere plannen had voor Caitlinn. Voorlopig staat Cleo voor minimaal 9 weken voor een andere fokker in optie. Deze keer is geen thema, maar was het eerste wat in mij opkwam Cleopatra.

Uran Kaprysowo *PL
Caitlinn van Droomwereld

Naam: Cleopatra van Droomwereld
Roepnaam:  Cleo
Geslacht: poes
Kleur: black tortie tabby ticked (f 25)
Kenmerken: gemakkelijk
Status: besproken
Meer foto’s

Op 10 juli 2019 is na een dracht van 63 dagen Riley via de natuurlijke manier bevallen van in totaal 5 kittens. In de zevende week van de zwangerschap was Riley tijdens een val lelijk terecht gekomen. Was al bang dat door de val de zwangerschap fout zou gaan, echter bleef Riley groeien en aankomen. Toch bleek dat een kitten al in de baarmoeder was overleden, deze prachtige dame was namelijk de helft in het gewicht lichter dan de rest. Gelukkig heeft Riley nog 4 gezonde kittens en ben ik zo blij dat ik eindelijk weer “van” kittens gefokt heb. Het thema van dit nestje is David Bowie en zoals gebruikelijk krijgen ook deze kittens weer een eigen pagina,

Giorgio Armani van Droomwreld
Magical Tails Pixar's Riley

Naam: Major Tom van Droomwereld
Roepnaam: Tom
Geslacht: kater
Kleur: black tabby van (n 01 21)
Kenmerken: 
Status: optie
Meer foto’s

Naam: Ziggy Stardust van Droomwereld
Roepnaam: Ziggy
Geslacht: kater
Kleur: creme silver tabby mackerel (es 23)
Kenmerken: vocaal, schootklever
Status: evaluatie
Meer foto’s

Naam: Rebel Rebel van Droomwereld
Roepnaam:  Rebel
Geslacht: kater
Kleur: black white (n 09)
Kenmerken: schootklever, ondeugend
Status: optie
Meer foto’s

Naam: Liza Jane van Droomwereld
Roepnaam:
Geslacht: poes
Kleur: red silver tabby mackerel (ds 23)
Kenmerken: ondeugend
Status: evaluatie
Meer foto’s

Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens mogen pas na minimaal 14 weken en minimaal 2 weken na de laatste enting het nest verlaten.
Kittens die buiten Nederland gaan wonen, verhuizen pas na minimaal 15 weken en krijgen een rabiës enting. Ze verlaten altijd het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens in Nederland ook minimaal een gratis verzekering van een maand mee. 

Alle kittens worden verkocht met een verkoop overeenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  Een kitten kost €800,– en bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal € 250,– per kitten.

Voor fokkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!

Beschikbaar:ik ben nog op zoek naar een nieuw gezin, die goed voor mij zullen zorgen en mij veel zullen knuffelen
Optie:iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nog steeds naar mij informeren
Besproken:ik heb een liefdevol gezin gevonden 
Evaluatie:ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, het kan ook zijn dat ik met 12 weken nog beschikbaar kom
Ik blijf! ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag misschien wel mee naar kattenshow!!