Kittens

Momenteel hebben wij geen kittens beschikbaar en is er ook nog geen uitzicht op een nestje. Gucci heeft recent wel een buitendekking gedaan en als dit geslaagd is zullen wij dit ook vermelden op onze website. 

Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens verhuizen tussen de 15 en 20 weken en worden, zover het voor mij lichamelijk mogelijk is, worden de kittens door ons bij u thuis gebracht.

Kittens die buiten Nederland gaan wonen krijgen naast de gebruikelijke entingen ook een rabiës enting. Ze verlaten altijd het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens in Nederland ook een gratis verzekering van een maand mee. Ook is het mogelijk om de kittens direct via ons te verzekeren, ze hebben dan geen maand wachtijd en de verzekering werkt dus direct zodra ze ons huis verlaten.

Alle kittens worden verkocht met een verkoop overeenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  De adoptiekosten voor een kitten begint bij  € 1000,–  (exclusief castratie, rabies vactinatie en extra testen) en bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal € 300,– per kitten.

Voor fokkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!

Beschikbaar:ik ben nog op zoek naar een nieuw gezin, die goed voor mij zullen zorgen en mij veel zullen knuffelen
Optie:iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nog steeds naar mij informeren
Besproken:ik heb een liefdevol gezin gevonden 
Evaluatie:ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, het kan ook zijn dat ik met 12 weken nog beschikbaar kom
Ik blijf! ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag misschien wel mee naar kattenshow!!