Sinds 2008

Liza Warner van Droomwereld

Na de zeer lange bevalling van Elsa was het voor mij al snel duidelijk, uit dit nestje zou een dame aanblijven. Het enige verschil met alle andere nestjes was dat Michel mee mocht beslissen. Dit omdat Elsa waarschijnlijk herplaatst zal gaan worden en dat “zijn” poes is. Al heel erg snel was ik zelf verliefd op haar prachtige kleurverdeling echter vind ik haar bouw wat smal vergeleken bij haar zus Felicity. Michel had zijn zinnen al vanaf het begin gezet op de deze dame en er is dan ook al snel besloten dat ze mocht blijven.

Liza is enorm slim en ook erg snel met alles, met de leeftijd van 5 weken brak ze dan ook al uit de kittenren. Peter is altijd als eerste beneden en zag haar altijd netjes in de kittenren, snapte er maar niets van. Ja hoor en ineens liet ze het zien, ze klom er niet alleen uit maar ook in. Toen haar broertje Cisco zag wat ze deed begon hij ook uit te breken en was de kittenren dan ook al met 6 weken opgeruimd. 

Met 9 weken stond ze zomaar ineens op de aanrecht, hoe snel je haar ook terug zette ze was weer net zo snel terug. Ach ja er moet ook altijd wel iets in een poes zitten en ben benieuwd wat ze de komende maanden nog meer gaat doen. We lachen ons in ieder geval geregeld krom door wat ze al heel snel uitvind.