Sinds 2008

Kittens

Op 28 maart is na een dracht van 68 dagen Elsa via de natuurlijke weg bevallen van maar liefst 6 kittens. Dit is het tweede en laatste nestje van Elsa, na een bevalling  van ruim 12 uur is er besloten om niet verder meer met haar te fokken. Als er een mooie dame tussen zit zal zij in de cattery mogen blijven om het stokje van haar moeder over te nemen. Het thema wat de kittens hebben meegekregen is de serie Arrow die te zien is bij netflix. De kittens hebben ieder een eigen pagina waar diverse foto’s te zien zijn die al eerder gemaakt zijn. 

Stamboom van de Malcolm

Naam: Malcolm Merlyn van Droomwereld
Roepnaam: Malcolm
Kleur: creme smoke white (es 09)
Kenmerken: prater, speels, schootklever
Status: beschikbaar
Meer foto’s

Op 1 juni is na een dracht van 68 dagen Bibi via de natuurlijke weg bevallen van maar liefst 5 kittens. Bibi is in een rap tempo bevallen van een paar hele mooie kittens. Nadat de kittens overschakelden naar vaste voeding ging het mis en hebben we helaas 2 mooie dames moeten laten gaan. Afgelopen jaar is onze jongte zoon uitgevlogen, heb altijd gezegd dat als ze op zichzelf gingen wonen ze 2 katten mochten uitzoeken. Patrick heeft al vanaf het begin intens contact met Bibi en ze zal later dit jaar met Charon gaan verhuizen. We houden dus een dame uit deze combinatie aan die het stokje van haar moeder hopenlijk gaat over nemen. Voorlopig staan dan ook alle dames in optie tot na de eerste check van de dierenarts. Het thema wat de kittens hebben meegekregen is bloemen, alle namen hebben iets te maken met dit thema. De kittens hebben ieder een eigen pagina waar diverse foto’s te zien zijn die al eerder gemaakt zijn.

Uran Kaprysowo*PL
Allegiancelove Beautiful Bibi*RU

Naam: Lotus van Droomwereld
Roepnaam:  Lotus
Kleur: blue silver tortie tabby blotched (gs 22)
Kenmerken: 
Status: evaluatie
Meer foto’s

Naam: Daisy van Droomwereld
Roepnaam: Daisy
Kleur: black tortie silver tabby blotched (fs 22)
Kenmerken: 
Status: evaluatie
Meer foto’s

Naam: Fleur van Droomwereld
Roepnaam: Fleur
Kleur: blue tortie silver white (gs 09)
Kenmerken:
Status: evaluatie
Meer foto’s

Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens mogen pas na minimaal 14 weken en minimaal 2 weken na de laatste enting het nest verlaten.
Kittens die buiten Nederland gaan wonen, verhuizen pas na minimaal 15 weken en krijgen een rabiës enting. Ze verlaten altijd het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens in Nederland ook minimaal een gratis verzekering van een maand mee. 

Alle kittens worden verkocht met een verkoop overeenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  Een kitten kost €800,– en bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal € 250,– per kitten.

Voor fokkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!

Beschikbaar:ik ben nog op zoek naar een nieuw gezin, die goed voor mij zullen zorgen en mij veel zullen knuffelen
Optie:iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nog steeds naar mij informeren
Besproken:ik heb een liefdevol gezin gevonden 
Evaluatie:ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, het kan ook zijn dat ik met 12 weken nog beschikbaar kom
Ik blijf! ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag misschien wel mee naar kattenshow!!