Sinds 2008

Kittens

Op 4 november 2019 is Frozen’s Elsa van Droomwereld na een dracht van 64 dagen, voor de allerlaatste keer moeder geworden van 4 gezonde kittens en 1 sterretje. De bevalling duurde zeer lang en is uiteindelijk geëindigd in een keizersnede waarbij Elsa gelijk gecastreerd is. Het herstel van Elsa ging niet geheel vlekkeloos en daar heeft vooral James last van gehad. Hij wilde namelijk niet drinken aan de tepels die zaten op de geschoren plekken, hij wilde zich goed vast kunnen pakken en had daardoor de aller moeilijkste tepel in haar oksel. Hierdoor heeft hij de eerste weken een kleine groeiachterstand opgelopen, hij zal die de komende weken vast en zeker wel goed maken. Het thema van dit nestje is Engelse namen, iedereen snapt vast en zeker dat de kittens allemaal Engelse namen hebben gekregen. Zoals gebruikelijke zullen ook deze kittens allemaal een persoonlijke pagina krijgen, hier is de ontwikkeling goed op te volgen en zal als het karakter helemaal goed duidelijk is hier ook een omschrijving van bijgezet worden. 

Momenteel staan er nog 2 dames in optie, echter zal 1 van de 2 beschikbaar komen u kunt dan ook gerust naar deze kittens informeren.

Naam: Tess van Droomwereld
Roepnaam: Tess
Geslacht: poes
Kleur: black tortie silver tabby ticked (fs 25)
Kenmerken: vocaal, schootklever
Status: optie
Meer foto’s

Naam: Finn van Droomwereld
Roepnaam: Finn
Geslacht: kater
Kleur: red silver tabby ticked (ds 25)
Kenmerken: rustig, schootklever
Status: besproken
Meer foto’s

Naam: Kate van Droomwereld
Roepnaam: Kate
Geslacht: poes
Kleur: blue tortie silver tabby ticked (gs 25)
Kenmerken: 
Status: optie
Meer foto’s

Naam: James van Droomwereld
Roepnaam: James
Geslacht: kater
Kleur: red silver tabby mackerel (ds 23)
Kenmerken: vocaal, schootklever
Status: beschikbaar
Meer foto’s

Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens mogen pas na minimaal 14 weken en minimaal 2 weken na de laatste enting het nest verlaten.
Kittens die buiten Nederland gaan wonen, verhuizen pas na minimaal 15 weken en krijgen een rabiës enting. Ze verlaten altijd het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens in Nederland ook minimaal een gratis verzekering van een maand mee. 

Alle kittens worden verkocht met een verkoop overeenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  Een kitten kost  €800,– en bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal € 250,– per kitten.

Voor fokkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!

Beschikbaar:ik ben nog op zoek naar een nieuw gezin, die goed voor mij zullen zorgen en mij veel zullen knuffelen
Optie:iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nog steeds naar mij informeren
Besproken:ik heb een liefdevol gezin gevonden 
Evaluatie:ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, het kan ook zijn dat ik met 12 weken nog beschikbaar kom
Ik blijf! ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag misschien wel mee naar kattenshow!!