Kittens

Op 17 januari is na een dracht van 67 dagen Black Pearl via de natuurlijke manier bevallen van 4 kittens. Het is altijd een uitdaging om een thema te vinden wat ook nog eens orgineel is, met enorm veel fokkers is dat toch altijd weer een uitdaging. Deze keer heb ik gekozen voor James Bond titelsong zangeressen, alle dames staan minimaal tot 1 maart 2021 in evaluatie. De vader van dit nestje is Lumacoon’s Kaptajn Nemo uit Denenmarken, meer informatie over hem is terug te lezen op de website van Magical Tails

Lumacoon's Kaptejn Nemo*DK
Magical Tails Black Pearl

Naam:  JBZ Adele van Droomwereld
Roepnaam: Adele
Geslacht: poes
Kleur: black silver tabby
Status: optie
Kenmerken: vocaal, schootklever

Meer foto’s

Naam: JBZ Gladys van Droomwereld
Roepnaam: Gladys
Geslacht: poes
Kleur: black
Status: besproken
Kenmerken: vocaal, schootklever

Meer foto’s

Naam: JBZ Shirley van Droomwereld
Roepnaam: Shirley
Geslacht: poes 
Kleur: blue smoke
Status: besproken
Kenmerken: vocaal

Meer foto’s

Naam: JBZ Tina van Droomwereld
Roepnaam: Tina
Geslacht: poes
Kleur: black silver tabby
Status: optie
Kenmerken: vocaal, schootklever

Meer foto’s

Mocht u interesse hebben in 1 van onze kittens lees dan als eerste ons kittenbeleid. De kittens groeien op samen met ons gezin, we geven elk kitten zoveel mogelijk aandacht, zodat het een gezond en sociaal kitten wordt.  Alle kittens verhuizen tussen de 14 en 20 weken en worden, zover het voor mij lichamelijk mogelijk is, bij u thuis gebracht.

Kittens die buiten Nederland gaan wonen krijgen naast de gebruikelijke entingen ook een rabiës enting. Ze verlaten altijd het nest na eerst gecontroleerd, volledig geënt en gechipt te zijn door de dierenarts. Uiteraard krijgen alle kittens een stamboom en een paspoort mee naar hun nieuwe huis, als extra zorg krijgen de kittens in Nederland ook een gratis verzekering van een maand mee. 

Alle kittens worden verkocht met een verkoop overeenkomt, u kunt hier de overeenkomst lezen. Mocht u het niet kunnen lezen, installeer dan gratis adobe acrobat reader.  De adoptiekosten voor een kitten begint bij  €900,–  (exclusief castratie, rabies vactinatie en extra testen) en bij reserveringen vragen wij een aanbetaling van minimaal € 300,– per kitten.

Voor fokkers gelden er andere prijzen en voorwaarden!!

Beschikbaar:ik ben nog op zoek naar een nieuw gezin, die goed voor mij zullen zorgen en mij veel zullen knuffelen
Optie:iemand heeft interesse in mij, maar u kunt nog steeds naar mij informeren
Besproken:ik heb een liefdevol gezin gevonden 
Evaluatie:ik blijf misschien in de cattery of mag naar een andere cattery, het kan ook zijn dat ik met 12 weken nog beschikbaar kom
Ik blijf! ik blijf gezellig in de cattery wonen en mag misschien wel mee naar kattenshow!!